Együttműködések

 

 

 

A DEMOKRATIKUS IFJÚSÁGÉRT ALAPÍTVÁNY csapatával 2015 óta működünk együtt a TérTáncKoncertet követő feldolgozó alkalom megvalósításában, ahol a résztvevő gyerekekkel játékos formában beszéljük meg, mit éltek át a koncert előtt, alatt és után.

A MINDSPACE csapatával 2018-ban kezdtük meg az együttműködést: a Rákóczi Vakáczió során az általuk szervezett napközis tábor csapatépítős blokkjaiért feleltünk, a  T-Systems által gondozott Ötletcampuson pedig, ahol a blockchain technológia volt fókuszban, szintén a csapatépítés, valamint a közös, együttműködésen alapuló hatékony csoportmunka facilitása volt a fő feladatunk.

Képtalálat a következőre: „t-systems”

 

 

 

Részt veszünk a T-SYSTEMS Legyél Te is Informatikus pályaorientációs programjában, ahol iskolai csoportoknak szerveznek rendhagyó informatika órákat. Az óra végén a résztvevőknek lehetősége nyílik arra, hogy egy játékos tréningen ismerjék meg és tudatosítsák azokat a készségeket, amik elengedhetetlenek egy digitális vállalatban való sikeres működéshez. Ezt a programelemet a Közterem biztosítja.

Az IGAZGYÖNGY ALAPÍTVÁNY TOLDI TANODA csapatával 2017 óta szervezünk a tanodás gyerekeknek csapatépítő tevékenységeket, az iskolai szünetek táboraiban, 2018-tól pedig projekt jelleggel a tanodai órarendhez igazítva is.