Tanévzáró – nyárindító újdonságok

A tanév végére készültünk újdonsággal, játékkal, akciókkal és néhány impozáns eredménnyel is Nektek! Nézzük!

közterem junior | A legjobb hír, amivel szolgálhatunk, hogy a 2018/2019. tanévben bővül a profilunk, hiszen elstartol programunk felső tagozatosoknak szóló verziója, a Közterem Junior! Ebbe a programba 5-8. évfolyamos osztályok jelentkezhetnek, ahol a tapasztalati tanulás és az élmény kapja a főszerepet olyan témák mentén, mint együttműködés, konfliktuskezelés, kommunikáció, vagy éppen az aktuális, osztályt érintő problémák. A programot egy féléves előkészítő szakasz, egy igényfelmérő szakasz, valamint egy teszt időszak előzte meg, hogy minél inkább a korosztály sajátosságaira szabhassuk a Közterem már jól bevált programelemeit. Jelentkezni a Közterem Juniorba a már jól ismert jelentkezési lapunkon lehet, itt.

nyereményjáték | A tanév végére időzítettünk egy újabb játékfelhívást is, hogy a szerencsés nyertes osztálya már a következő tanévet ingyenes Közterem foglalkozással indíthassa. Ha szeretnél részt venni a játékban és nyerni, akkor nincs más dolgod, mint likeolni a Közterem Facebook oldalát, likeolni és megosztani a játékra felhívó posztunkat és megírni, miért szeretnél az osztályodnak Közterem foglalkozást nyerni. Siess, mert csak június 30-ig él a játékunk. A játék további részleteit itt találod, játszani pedig ezen a linken tudsz.

kedvezmények | Sokszor már a tanév végén, nyár elején azon gondolkozunk, milyen lesz a következő tanév az osztályunkkal: milyen programokra vigyük őket, hogyan támogassuk őket, milyen célokat és hogyan érjünk el velük. Nos, ha már most a következő tanévet tervezgeted, akkor Neked szól early bird felhívásunk! Amennyiben 2018. július 15-ig jelentkezel a Közterem programba (pontosan kitöltve a jelentkezési lapunkat), akkor kedvezményesen veheted igénybe szolgáltatásunkat. Sőt, ha egy iskolából többen is jelentkeztek, további akciók várnak rátok! A részleteket itt találod.

a közterem számokban | Minden tanév végén szoktunk készíteni egy olyan összesítőt a munkánkról, amiből kiderül, hogy pontosan hány iskolába, hány osztályba, hány diákhoz jutottunk el abban a tanévben. Nos, végre egybefésültük a mögöttünk álló négy tanév minden számadatát. Mi nagyon elégedettek vagyunk a kapott eredményekkel, főleg azért, mert ezt tisztán önerőből, valamint a Ti (tanárok, szülők) támogatásával értük el. Köszönjük! Ide kattintva éritek el az összesítőnket. Érdemes időnként visszanézni erre az oldalra, hiszen ezek a számok folyamatosan növekednek, sőt egy szép infografikával is készülünk az elmúlt évek összes Köztermes foglalkozásainak adatairól.

#közterem #szupererő #20172018

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s