Január képekben

Új rovatot indítunk: képes beszámolóban foglaljuk össze egy hónap Közterem foglalkozásait. Alkalom, suli, osztály, kép és a képaláírásban az adott alkalom, és a képen látható gyakorlat rövid összegzése.

január 8. Dobos C. József Szakképző Iskolája 9.C – Záró alkalom

Toronyépítés – a cél, hogy megadott eszközök segítségével a diákok minél magasabb és stabilabb építményt készítsenek. Ezen az alkalmon ez csupán egy csapatnak sikerült, de ennek mindenki nagyon örült. Mivel ez a záró alkalmunk volt ebben az osztályban (de reméljük, hogy lesz folytatás) kulcsfontosságú volt, hogy elvihessenek magukkal egy adag sikerélményt is. Szerencsére sikerült.

január 24. Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium 9.C – Nyitó alkalom

Az első alkalom sokszor a puhatolózásról szól, az osztály igényfelméréséről. Ebből a szempontból is nagyon termékeny volt ez a kezdő foglalkozás. És amint látjátok, zöld jelzést kaptunk a folytatásra is. Ilyen és ehhez hasonló gyors visszajelzőket nagyon szeretünk használni a foglalkozásainkon. Egyszerű de nagyszerű.

január 26. Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium és Szakgimnázium 8.A – Egynapos tréning

Bizalmi emelés – a kezdetek óta jelen vagyunk ennek az osztálynak az életében. Az élményeink sokszínűek. A változás, a fejlődés viszont egyértelműen látszik a csoporton. Mi látjuk. A bizalmi játékok is pont erről tanúskodnak. És ennek mi nagyon örülünk.

január 29-30. Ladányi Mihály Általános Iskola Csemő 8.A – Kétnapos tréning

Amikor egy vagy kétnapos tréninget tudunk tartani, annak az az előnye, hogy nagyon intenzív az élmény, a változás, a fejlődés. Persze itt is igaz, hogy fontos utána is fenntartani, ápolni a Köztermen elindult folyamatokat. Itt egy nagy kupacot látunk, egy csapatot, akik képesek lettek az együttműködésre, a közös tevékenységre a második napra. Ezért is imádjuk a munkánkat…

január 31. Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium 9.C – Második alkalom

A második alkalommal vitáztunk is, de egy kis önismeret is mindig belefér. A képen egy alteregó beszélgetést láthatunk – 25 évesként és híres emberként kellett egymással beszélgetniük a srácoknak. Vajon miben lennének híresek?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s