Ahol eddig jártunk…

2015 januárjában kezdtük meg tevékenységünket, azóta pedig sokféle osztályban, sokféle diákkal, pedagógussal találkoztunk. És a java még csak most jön! Mégis fontosnak tartottuk, hogy összefoglaljuk az eddigi munkánkat, számokban is. Nézzük!

2014-2015. tanév: A Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium és Szakgimnáziumban 3 osztállyal (8.A; 10.C; 12.C) dolgoztunk együtt, ekkor próbáltuk ki, mi is lehetne a Közterem, hogyan alakítsuk a tartalmakat, időkereteket. Ebben a tanévben kb. 100 diákhoz ért el a program.

2015-2016. tanév: Két új iskolával bővültünk, az Alsóerdősori Bárdos Lajos Általános Iskola és Gimnáziumban két osztállyal dolgoztunk együtt (7.Z; 9.A), a Madách Imre Gimnáziumban pedig a 11.C osztálynak tartottunk egy egész napos tréninget. Továbbra is jelen voltunk a Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium és Szakgimnáziumban: 5 osztályban (9.ny.B; 9.ny.D; 9.A; 9.C; 11.B) tartottunk rendszeres Közterem foglalkozásokat, valamint egynapos tréningeket. Ebben a tanévben kb. 230 diákhoz ért el a program.

2016-2017. tanév: Tovább bővült a Köztermes iskolák száma, ekkor az Andocsi Szent Ferenc Általános Iskola és AMI, valamint a  Tiszaújvárosi Általános Iskola és AMI hetedik osztályainak tartottunk egynapos tréninget. A Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium és Szakgimnáziumban is jelen maradtunk: elkezdtük a munkát a 7.A és a 9.C osztállyal és folytattuk azt a 9.B és 10.A osztályokkal is. Ebben a tanévben kb. 190 diákhoz ért el a program.

2017-2018: Már most, a tanév felénél járva elmondhatjuk, hogy számos új iskolába, osztályba jutott el a Közterem program: Alsóerdősori Bárdos Lajos Általános Iskola és Gimnázium 9.A; Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium és Szakgimnázium 8.A; 9.C; Dobos C. József Szakképző Iskolája 9.C; Kiskunhalasi Bibó István Gimnázium 9.osztály; Ladányi Mihály Általános Iskola Csemő 8.A; Sas-hegyi Arany János Gimnázium 9.C; Szinyei Merse Pál Gimnázium 9.C. Ezek a megvalósult, illetve a jelenleg is tartó foglalkozásaink, de tárgyalásban vagyunk a Tatabányai Árpád Gimnáziummal is, ahol a 8.A-ban tartunk majd foglalkozás sorozatot. A tanév félidejében kb. 260 diákhoz ért el a program.

Eddig összesen 11 iskolába, 25 osztályba, kb. 780 diákhoz jutott el a Közterem programja!

Nagyon örülünk annak, hogy tanévről tanévre egyre bővül a Köztermes iskoláink köre, egyre több diákhoz jutunk el, az ország több pontjára is. Fontos azt is hangsúlyozni, hogy az iskolák, osztályok maguk jelentkeznek, a múlt nyáron összeállított és kiküldött jelentkezési lapot számos iskola osztályfőnöke töltötte ki, akikkel így megkezdhettük a közös munkát. Mi is önszerveződőek vagyunk, hiszünk abban, hogy kemény munkával, befektetett energiával sikereket tudunk elérni: egyre szélesebb körben ismerik meg a Közterem nevét és tevékenységét, egyre több diákhoz, és reményeink szerint egyre több motivált, elkötelezett pedagógushoz érünk el, akik képesek lesznek majd a program szellemiségét, tevékenységét fenntartani az osztályukban.

Ha úgy gondolod, Nektek is hasznos lenne Közterem program, akkor ne habozz jelentkezni ezen a jelentkezési lapon!

Köszönjük az eddigi bizalmat, támogatást, lelkesedést az összes Köztermes diákunknak és tanáraiknak! Folytatjuk! #közterem

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s