fogadalom #1

Miért kell nekünk kommunikáció-marketing gyakornok? Miért nem jó úgy minden, ahogy eddig ment? A kulcsszó a fejlődés. Többet, jobbat és egyre professzionálisabbat akarunk.

De nézzük meg a Köztermes történetünket röviden! 2013-ban teljesen random, indirekt módon indult, hogy a Budaörsi Illyés Gyula Gimnáziumban elkezdtem csapatépítő foglalkozásokat tartani néhány osztályban. Megláttam benne a lehetőséget, folytattam tovább és egy kis segítséggel a Demokratikus Ifjúságért Alapítvány akkori munkatársával kitaláltuk az alapkoncepciót 2015 legelején. Később bővült a csapat, főként azokkal a pedagógia szakos végzett, vagy aktív hallgatókkal, akiket az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán tanítottam. Velük folytattuk a közös gondolkodást és ami lényeges, elindultak a rendszeres Közterem tréningek 2015-2016 folyamán. A csapat újabb tagokkal bővült, hiszen több iskola, több osztályában voltunk ekkor már jelen.  Bővült tehát minden: a tagok száma, a megrendelések, a portfoliónk, kivált 2017-ben. Eddig 138 Közterem órát tartottunk az osztályoknak és hozzávetőleg 550 diákhoz ért el a program. Eddig a pillanatig. De már most, az év elején is több új iskolából, osztályból vannak megrendeléseink és persze a már meglévő osztályainkkal is folytatjuk a munkát.

Az alapkoncepció azon része kezd most rendkívül hangsúlyossá válni, hogy jusson el a Közterem minél több iskolába és vonódjanak be ténylegesen a pedagógusok is, így biztosítva a program valódi fenntarthatóságát. Ahogy az előző bejegyzésemben is írtam, jó néhány fogadalmat tettünk az új évre. Ezek elérésében pedig kulcsszerepet játszik egy professzionálisabb marketing tevékenység, hiszen a forrásteremtés, a támogatók elérése és nem utolsó sorban az iskolákba való eljutásunk is nagyban épít erre. Szükség van a folyamatos online jelenlétünkre, a megjelenéseinkre, az interakcióinkra, a kampányainkra. Imádjuk a Köztermet, imádjuk, amit csinálunk. Fontosnak tartjuk azt, amiért dolgozunk: hogy a fiatalokból valóban aktív állampolgárok váljanak, akik fogékonyak az őket körülvevő világra, a közügyekre és hajlandóak is tenni egy élhetőbb társadalomért. Ezért is nagyon fontos, hogy legyen jövőnk. Hatalmas kihívás teljesen a nulláról felépíteni és leginkább működtetni valamit. Nincs mögöttünk alapítvány. Nincs mögöttünk anyagi támogató. Akik igazán támogatják a Közterem koncepcióját, azok a pedagógusok és a szülők, nélkülük nem is menne.  Noha szeretjük a kihívásokat, azt még jobban szeretnénk, hogy teljesüljenek a kitűzött céljaink, hogy minél több iskola, minél több diák és pedagógus részese legyen a Közterem programnak. Ennek első lépése, hogy megtaláljuk azt a kommunikáció-marketing gyakornokot, akivel szoros együttműködésben megalkotjuk a céljaink elérését támogató stratégiákat. Mi nagyon várjuk és nagyon elkötelezettek vagyunk.

Szóval ha szeretnél kommunikáció-marketing gyakornokként egy jó ügyért, egy jó csapatban dolgozni, jelentkezz a lencsecsikorsolya@kozterem.com emailcímen január 31-ig rövid bemutatkozással és motivációs levéllel. Ha Te nem is jelentkezel, kérlek oszd meg felhívásunkat, vagy küldd el azoknak, akiknek szerinted ez egy jó lehetőség lenne. A felhívásunkat ide kattintva éritek el. És, hogy még jobban meghozzuk a kedvetek, a Közterem életérzést az alábbi videónkból maximálisan átélhetitek. Jó zene, jó emberek, jó helyek a kattintás után.

Köszönjük az eddigi jelentkezéseket, megosztásokat, lájkokat!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s