Újévi fogadalmak

A pezsgő és petárda durrogás mellett hagyomány, hogy tömérdek fogadalmat is teszünk az új évre vonatkozóan. Olyan, mintha tiszta lappal akarnánk indulni, hogy na, idén tuti lefogyok, megtanulok valami újat, egészségesebben fogok élni stb. Nem szól ez másról mint arról, hogy jobbak akarunk lenni. Nincs is ezzel semmi gond. Sőt! Aztán persze sokszor előfordul, hogy a fogadalmaink nem teljesülnek, akár már januárban feladjuk, mert hát ki tud ellenállni egy forró csokinak, vagy egy sütinek esténként, meg aztán a konditeremben is sokan voltak, amúgy meg semmi időnk, hiszen beindult a munka, újra ott vagyunk a mókuskerékben. De azért van úgy, hogy bejönnek a fogadkozások, hogy tudjuk tartani, amit elterveztünk. De ha mégsem, akkor sincs baj, hiszen újév alkalmával legalább leültünk egy kicsit, átgondoltuk, hogy mi az, amiben jobbak akarunk lenni. Ez pedig már önmagában is nyereség.

Persze, hogy mi is tettünk fogadalmakat. Egyénieket is, meg Közterem szintűeket is. Például megfogadtuk még tavaly, hogy idén többet blogolunk. Ez már jó, hiszen alig indult el az év és máris itt egy bejegyzés. De tényleg! Hétről hétre írunk majd, lehet minket követni, olvasni.

De nézzük a mi fogadalmainkat. Nem mindet merjük megosztani, de amit igen, azt legalább majd az év végén számon lehet kérni rajtunk. Mi pedig azon fogunk dolgozni, hogy mind teljesüljenek. Ebben Ti is segíthettek minket az aktivitásotokkal, a lájkokkal, megosztásokkal. Előre is köszönjük!

1. Szertnénk a csapatunkban tudni egy kommunikáció-marketing gyakornokot, aki segíti munkánkat, hogy még nagyobb hatásfokkal működjünk. Az erről szóló felhívásunkat itt találjátok
2. Meg szeretnénk valósítani idén, vagy legalábbis a 2018/2019-es tanévben egy komplex Közterem kísérletet egy iskolában.
3. Szeretnénk, ha anyagilag is biztosabb lábakon állhatnánk, hogy gond nélkül eljuthassunk minden olyan iskolába, ahol szeretnének Közterem programot.
4. Szeretnénk, ha a pedagógusok aktív résztvevőivé válnának a tevékenységünknek a Közterem programban.

Ennyit nagy vonalakban. Igazából, ha ebből már csak egyet is sikerül teljesíteni, nagyon boldogok leszünk, hiszen ezek a fogadalmak szorosan összefüggnek egymással. Nem várjuk ölbe tett kézzel, hogy maguktól teljesüljenek, gőzerővel ezek megvalósításán fogunk dolgozni, amiről mindig hírt is adunk majd Nektek. Szóval drukkoljatok! Köszönjük előre is!

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s