leltár karácsonyra

Gyorsan elrepült az őszi félév. Az, amelyikben számos új iskolával, új osztállyal, kihívással és lehetőséggel találkoztunk, amiben nagy valószínűséggel többet dolgoztunk mint eddig bármikor.
És az is, amelyikben nagy sajnálatunkra elhanyagoltuk a blogot. Biztos a Facebook meg az Instagram oldalunk a hibás. Követtek minket, ugye?

De viccet félre téve, őszintén sajnáljuk ezt az elmaradásunkat, így karácsony közeledtével hoztunk is egy bejegyzést Nektek. Amolyan félévzárós, reflektálós fajtát. És ígérjük, az újévi fogadalmaink között szerepel a rendszeres blogolás.

KÖZTEREM LELTÁR – ŐSZI FÉLÉV

– Először Andocson jártunk, ahol az első nyereményjátékunkon nyert osztálynak tartottunk egynapos foglalkozást – erről itt írtunk.

– Nagyon tetszett nekünk ez a nyereményjáték és az is, hogy olyan helyekre is eljuthatunk vele, ahova alap esetben nehezebben tudnánk Közterem foglalkozásokat vinni. Augusztusban tehát egy újabbat hirdettünk, mely összesen 47302 emberhez jutott el (ez őrült nagy szám, köszönjük!). A nyertes egy tiszaújvárosi suli volt, az ott tartott tréning is kölcsönösen remek élmény volt.

– Beköltöztünk az Instagramra, ha még nem követtek minket, akkor katt: instagram.com/kozterem_kt. Sok fotó, videó, boomerang vár titeket a megbeszéléseinktől kezdve az osztályokban zajló foglalkozásainkig.

– Mivel nekünk is szükségünk van a csapatépítésre, a Margit-szigeten ezt is megejtettük a nyár végén, ahol elültettük a Közterem növényünket az értékeinkre, céljainkra alapozottan.

– Mindeközben elindítottuk a Közterem programra való jelentkezést is egy kompakt, mégis részletes, online formában. Ha szeretnél Közterem foglalkozást az osztályodba, akkor ide kattintva tudsz jelentkezni.

– Hallattuk a hangunk a Kossuth Rádió Trend idők című műsorában, ahol a Közterem program céljairól, megvalósításáról meséltünk. Ha lemaradtál róla, akkor katt ide.

– Aztán végre elindult a tanév, jöttek az új iskolák, az új osztályok, az új terepek. Az igazi munka! Természetesen ezek az alkalmak, foglalkozások voltak a félév legszuperebb, legnehezebb, legjobb részei. Elvégre ez az, amit napról napra csinálunk. Tervezünk- megvalósítunk- reflektálunk- ha szükséges alakítunk és a kör indul elölről. Köszönjük a jelentkezett osztályoknak a közös munkát, nagyon várjuk a folytatást! Az egyes foglalkozásokról mindig bejelentkeztünk a Facebook oldalunkon, ha van kedvetek pörgessétek végig, merre jártunk.

– Közben született a munkánkról egy riport is, ami azért egyedülálló, mert a riporter az egyik foglalkozásunkra is ellátogatott, így egy kicsit közelebbről is láthatóvá vált, mit csinálunk az osztályban egy foglalkozás során. A cikket ezen a linken éritek el.

– November 17-én a Facebook oldalunk elérte az 1000 lájkot. Nagyon köszönjük nektek, hogy figyeltek ránk, támogattok minket a lájkjaitokkal, megosztásaitokkal, jelenlétetekkel!

– A Mikulás játékkal is ezt a támogatást szerettük volna meghálálni nektek. A rendhagyó Köztermes osztályfőnöki órát egy kiskunhalasi iskola osztálya nyerte, láthatóan irtó lelkesek, szóval mi is nagyon várjuk már a velük való munkát.

– Közeleg a karácsony, ami arra is jó alkalom, hogy például a miénkhez hasonló leltárt készítsünk. Számot vessünk mit értünk el. Ilyenkor mi is megállunk kicsit, örülünk az elért sikereknek, a befektetett munkának, és a sok ránk váró feladatnak is. Kicsit lazulunk, forralt borozunk, sütit eszünk. És mi mással is töltenénk el a közös időt, mint az egymásnak tartott tréning játékokkal?

Visszanézve, visszaolvasva is látszik, hogy nagyon tartalmas félév áll mögöttünk. Büszkék is vagyunk magunkra! Most egy kicsit pihenünk, félévet zárunk és értékelünk, majd jöhet a tavaszi félév tervezése, majd a terveink megvalósítása. De előtte még karácsony! Természetesen játékkal: látogassatok el Facebook oldalunkra, ahol ingyenes Közterem foglalkozást nyerhettek a tavaszi félévre. Ide kattintva tudtok játszani.

Boldog karácsonyt és boldog új évet kíván a Közterem csapata!

Ami, Berta, Dóri, Gábor, Luca, Máté, Mesi, Orsi, Piró, Tami

fotók: pixabay.com; Közterem Facebook oldala

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s